FIDO

Silvestre Agricultura Ecològica

Partida del Treset (Cases de Bàrcena, València)
ecocaixa.es

En els moguts noranta, Silvestre va deixar enrere la vida d’oficina per a cultivar la terra, una passió que es va fer una forma de vida. Des del 98 ha teixit la seua història a l’Horta de València en convertir-se en un dels primers a abraçar l’agricultura ecològica. I la trama segueix: en 2016, el seu fill Joan i la seua filla Neus es van sumar al relat, transformant el negoci en un llegat familiar. El que va començar com a venda de cistelles de verdures, ha florit en un punt de venda físic en la mateixa horta, on el paisatge agrari es fon amb la frescor dels productes i la companyia dels animals. Per a ells és una forma de vida, cuidar la terra; oferir productes de qualitat i respectar el medi ambient són els seus pilars. Però el que més els ompli el cor és el contacte diari amb la terra, que els recorda la seua identitat i el seu propòsit. En aquesta dansa amb la naturalesa contribueixen a preservar la biodiversitat amb més de trenta varietats d’hortalisses: en aquest hivern generós, les carabasses rostides han sigut la joia de la temporada. El seu somni? Que més joves s’enamoren de la terra, que el valor del sector agrícola siga reconegut i que tots comprenguem que cada mos és un acte polític. En Silvestre Agricultura Ecològica cada producte és un tresor cultivat amb amor. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.