FIDO

Setmana del Disseny Gràfic 2019

BARREIRA. G.V. Fernando el Católico, 69

Les escoles han tingut un paper fonamental en la formació en disseny. Tot va començar en la Bauhaus, primera escola d’artesania, arquitectura, art i disseny que ensenyà a aprendre fent. En el centenari de la mateixa, Barreira rendeix homenatge a l’escola alemanya amb una setmana del disseny gràfic on hi haurà exposicions de peces realitzades per l’alumnat: tipografies modulars, un homenatge a través del collage a les dones invisibles de la Bauhaus i motion graphics. A més tallers relacionats amb les avantguardes i masterclasses a càrrec de María Diamantes, Buenaventura Estudio, Xavier Esclusa, Daniel Rueda i Anna Devís. També hi participen altres empreses com Habitat, Milimbo, Miarco y La Pajarita. Una mirada al passat des del present en honor a una escola única. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.