Recreo

LA MINA. Gutenberg, 12

En temps de crisi i confinament s’activen les ments creatives i sorgeixen iniciatives tan interessants com les de l’Associació Cultural amb Ánimo de Birras La Mina. Aquest grup de creadors han decidit cedir el  seu local de treball en Ciutat Vella, perquè es convertisca en un punt de trobada on gaudir de les activitats culturals i de pas també… de cervesa. Obri les seues portes al públic valencià amb un calendari atapeït d’esdeveniments underground que aposten per la cultura gratuïta. La Mina està situada en el carrer Gutenberg nom de l’inventor del primer llibre imprés a Europa. Tal volta per coincidència, aquest espai acollirà en  octubre una fira dedicada a aqueix objecte de desig: el llibre. Recreo és una alternativa jove que segueix el model de les Art Book Fair (fires de llibre d’art). Un esdeveniment que durant dos dies ofereix un lloc d’exposició i venda de publicacions així com xerrades, lectures, tallers i presentacions relacionades amb l’art imprés. Amb activitats no-presencials per a expositors i editors, un catàleg web de publicacions i un event públic presencial amb aforament limitat, Recreo ve a demostrar que el paper no ha mort. TERELO

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.