FIDO

Pint of science

pintofsciencie.es

La gran idea de Pint of science és traure als investigadors del laboratori per passar amb ells una vesprada al bar entre cerveses xerrant sobre ciència d’una manera divertida i accessible. El festival es celebra anualment durant tres dies en bars de tot el món: el Café Mercedes Jazz (Russafa), Ca Revolta (Velluters), La Mosqueta (Benimaclet) i Beers and Travels (La Seu) a València. Aprendrem sobre el potencial terapèutic de les drogues psicodèliques sintètiques, les oscil·lacions cerebrals que pateix una persona amb depressió, l’ús de l’aigua com a combustible, l’ús de bactèries per descontaminar substancies tòxiques, què podem fer per substituir el plàstic, el paper de la dona en la història de la ciència o la cerca de vida extraterrestre. Interessant, veritat? S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.