FIDO

PEDALANT EL CABANYAL

pobladosdelamar.com

Sens dubte, el Cabanyal s’està convertint, cada vegada més, en una zona d’interès turístic que tal vegada no destaca pels seus grans monuments ni per la seua grandiositat, però que sol deixar sorprès tot aquell qui recorre els seus carrers. Marga Alcalà, és una guia oficial i fa temps que realitza una ruta turística pels Poblats Marítims i descobreix els seus indrets més significatius. Si bé el recorregut es pot fer a peu, la bicicleta es converteix en el mitjà ideal per a circular per aquest tour marítim sense perdre detall de la seua arquitectura i la seua gent. Aprofitant que aquest mitjà de transport guanya cada vegada més adeptes a la ciutat, Todobici aportarà les seues bicicletes de lloguer per a aquells turistes que vulguen fer la visita Pedalant el Cabanyal d’una manera més original.


L’itinerari ciclista té una durada de 3 hores i segueix les petjades històriques del Grau, el Cabanyal, el Canyamelar, el passeig marítim i la Marina. Les parades obligades seran en llocs com  ara les drassanes del segle XIV, edificis modernistes i uns altres de més actuals com l’edifici Veles e Vents, com també les façanes vestides amb la típica decoració ceràmica valenciana. Els tinglados formen part també d’un recorregut complet que, a més, està obert a quasi tothom, ja que la ruta s’ofereix en valencià, castellà, anglès, italià, francès, alemany i portuguès. TERELO

+Info

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.