Nits d’estiu 2024

DEL DIMECRES 3 AL DIMECRES 31/7
CAIXAFORUM. Eduardo Primo Yúfera, 1A

Caixaforum obri una via més per a gaudir de la cultura en el calorós estiu valencià amb les seues Nits d’estiu plenes d’humor, màgia, swing, circ i ritme. En la Nit d’humor [3] pujaran a l’escenari els monologuistes Irene Francolí i Andrés Fajngold, també els Impro Barcelona amb sketchs d’improvisació fets amb els temes proposats pels assistents. Hot Brass ens acostarà als sons dels carrers de Nova Orleans i qui vulga podrà crear un cartell personalitzat en el taller impartit per la humorista gràfica Monstruo Espagueti. Al Harlem dels anys trenta ens acostarem en la Nit de swing [17] gràcies als temes de blues, lindy hop, swing i jazz de Le Dancing Pepa Swing Band, i podreu aprendre a tocar el washboard, un instrument de percussió ben inusual que s’utilitzava per acompanyar les bandes de carrer de Nova Orleans. Nit de ritme [31] estarà protagonitzada pel grup Djembefó presentant Djarabí (passió), una explosió de ritme amb instruments africans de percussió, i hi haurà tallers de percussió corporal i d’introducció al caixó flamenc. Més obertes a tots els públics tindrem la Nit de màgia [10] amb el Mag Lari, la maga Gisell i l’espectacle de Sofia Lerma i Pere Rafart, i Nit de circ [24] amb l’agrupació La Maquiné, la companyia belga Modo Grosso, un taller de malabars i l’espectacle musical de Swing Engine Street Sextet. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.