FIDO

MELTING POINT 2018

meltingpointvalencia.com

Des que s’implantaren els Estudis Superiors de Disseny de Joieria en la EASD de València, la ciutat s’ha convertit en referent d’una disciplina que uneix tradició i modernitat. Creadors locals i internacionals se donen cita en aquesta biennal de joieria contemporània que celebra la seua quarta edició exhibint peces úniques procedents d’arreu del món, com les de la joiera japonesa Mari Ishikawa en l’exposició del Museu Nacional de Ceràmica. També hi haurà un cicle de conferències, activitats i performances a l’IVAM i al Solar Corona, i un recorregut alternatiu per sales i comerços com Sebastián Melmoth i Llibrería Per(r)rucho on s’allotjaran propostes d’artistes emergents nacionals i internacionals. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.