Magaru design

magarudesign.com

Álex, criat a València i enginyer industrial en especialitat mecànica, va canviar els robots per impulsar idees des del cor, i Magaru n’és una molt especial. En aquest projecte, els mobles de disseny minimalista digital a preus assequibles i amables amb la Terra són els protagonistes. O més bé les persones? Un dia Jaime va sorprendre Marta i Pilar (de la plataforma d’artesans del moble Comcosy) i Àlex amb aquesta idea, i tot va començar. Magaru inclou una xarxa d’artistes arran del món que aposten per la fabricació digital i la sostenibilitat material i social. La primera significa que els mobles estan fets amb acer reciclable al 100% (i Espanya és el número 1 en el seu aprofitament) i la segona que aquests es produeixen localment allà on es vulga, estalviant-se enviaments innecessaris, i donant suport als fabricants independents i a l’economia de la zona. A banda, són més bonics que el sol i estan fets d’una sola peça sense unions, recordant a l’origami japonés. Magaru vol inspirar a les persones i empreses demostrant que les coses sí que es poden fer d’altra manera, buscant solucions alternatives a l’economia d’escala amb il·lusió i elegància. Ja han acabat amb èxit una campanya Kickstarter de finançament per a portar el projecte a la realitat. Vols donar suport? Pots compartir Magaru amb l’univers com disseny intel·ligent, material del futur i per a tota la vida. Ja ho hem entés: menys sempre és més. Adéu, Made in China! Ueeeeee! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.