Maca Health Design

IG @maca_healthdesign
Teixidors, 12 (València) 

Marina és un remolí de passió per la salut integral entesa des del punt de vista de les cinc pells: la bioquímica interna, el cos físic, el que projectem cap a fora amb la roba i el disseny conscient, i l’amor a la Mare naturalesa i als animals. Amb un bon grapat d’esforç i matrícules va poder estudiar fisioteràpia, amb premi al rendiment acadèmic i tot, per a després continuar formant-se en medicina xinesa, kinesiologia holística, naturopatia i fins i tot dos anys de medicina a la UV. Les seues aportacions a l’univers són: Kúrkumaprimer, un centre de salut integral a Manises, i Maca, ara. El nou espai al centre de València on trobarem una bona ensalada de salut conscient. Maca, que no ve de Macarena sinó d’una planta dels Andes connectada a la fertilitat i a la sexualitat, ajuda a les persones des d’un punt de vista global. Araceli cuidarà del teu equilibri emocional, Zaida et posarà en forma físicament, Julia et tractarà amb osteopatia i fisioteràpia i Marina donarà coherència a tot amb un somriure i molta paciència, tractant a cada persona amb estima i transformant canvis en hàbits. Si afegim els dissenys de roba conscient de Whispers i cada volta més productes de biocultura ja està. Volem Maca tatuada a les cinc pells. MARÍA DE QUESADA 

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.