L’Audaç, la cervesa somniada

TASTA'L D'ACÍ

tastaldaci.com

Ens allarguem a Soneixa, a l’Alt Palància, per a desvetlar el fruit d’un somni agroecològic i social dels seus tres emprenedors. Les cerveses L’Audaç, produïdes a través de la cooperativa La Somniada, estan concebudes amb una mirada a l’economia social i igualitària, com també ecològica i revitalitzadora del món rural. La producció de les cerveses parteix ja d’un compromís amb la matèria primera provinent de petits productors locals (compten, entre molts altres, amb els cereals d’Era, d’Altura!), cosa que afavoreix la protecció del medi més immediat i la dinamització d’esta comarca de l’interior valencià. A més, L’Audaç té per bandera reivindicar un món rural viu que oferisca productes locals de qualitat arrelats al territori i, com diuen ells mateix, que afavorisquen la creació de moments feliços. I això és el que ens produeix tastar les seues set cerveses: Una tipus pils amb nispro (anomenada Del Terreno), una amb blat valencià i marialluïsa (Primavera), blat i bergamota (Bergamota), una pale ale (Serrana), una neipa (Boira), una indian pale ale (Trepadora) i una red ale (Xinqueriana), esta darrera amb la col·laboració del col·lectiu Connecta Natura. Entreu al seu web <lasomniada.com> i descobriu el regust cerveser del nostre terrer. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.