La fenollada

tastaldaci.com

El fenoll és una herba que ens acompanya a través de marges i caminois de la Mediterrània. Una herba popular que va canviant al llarg de les estacions: de les fulles tendres i sucoses a la darreria de l’hivern i la primavera a les rígides tiges estiuenques amb les flors de grocs llampants. En les quatre estacions, però, conserva el seu aroma anisat, que és el que la caracteritza. Tot i que és una herba eminentment aromàtica, la trobem també en farciment de coques o cocots i en un plat emblemàtic de Polinyà de Xúquer (Ribera Baixa), la fenollada (dita col·loquialment «fenollà»). Un plat molt típic de Quaresma i Setmana Santa que recuperem a Tasta’l d’ací perquè la resta de valencians el puguen conéixer. Trobeu més informació en l’article que dediquem al nostre web tastaldaci.com. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.