Kúbelik

MERECEN LA PIERNA

Drets, 36

Kúbelik és més que roba, és un manifest per la sostenibilitat, la individualitat i l’apoderament femení. En 2009 naix en el cor de València com un projecte eco conscient que s’allunya de les pràctiques poc sostenibles de la indústria tèxtil. Sergio i Marta, les ments creatives, es van proposar un canvi i el resultat és aquesta meravella, una botiga que mantenen dos ferms pilars: la producció local i els preus justos. La seua roba desafia la temporalitat i està dissenyada per al dia a dia, abraçant la flexibilitat segons les necessitats. Conten que el seu major assoliment és el vincle amb la clientela, basat en l’honestedat i l’empatia, i la satisfacció de saber que les peces són part de les seues vides i dels seus armaris. També valoren molt el suport que reben els seus microprojectes, pilars que sostenen l’economia local i la diversitat i vitalitat del barri. La filosofia de Kúbelik, en suma, transcendeix la moda convencional enfocant-se en l’expressió individual de la persona i no en la marca. Marta i Sergio somien que el peix xicotet li sobrevisca al gran, que acabe la dictadura dels “influencers” de moda al món digital i amb dissenyar moda sense límits de gènere. Afigen que també aspiren a un dia sense errors… sort amb això i amb el projecte tan bonic que heu creat! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.