FIDO

IV Open House

DISSABTE 22 I DIUMENGE 23/10
openhousevalencia.org

València obri les seues portes un any més per mostrar per dins la singularitat i la bellesa dels seus edificis més emblemàtics de la mà de l‘Open House Valencia (OHV). Es tracta d’un festival pensat per a viure i gaudir de l’arquitectura, el paisatge i l’art urbà de la ciutat que enguany vol celebrar nombrosos aniversaris importants al Cap i Casal: el 35 aniversari del Jardí del Túria, el cinquanta de la mort d’un dels grans modeladors dels perfil de València, l’arquitecte Francisco Javier Goerlich, i els trenta anys del mític Espai Verd de Benimaclet. En total seran cinquanta els edificis que es podran visitar de manera gratuïta, entre ells, el Veles e Vents de La Marina, el Yours Boutique Hotel de Russafa i la Casa Mirasol d’Iterare Arquitectos al centre. Entre les novetats, una sèrie de visites organitzades els dies 1, 8 i 15 d’octubre a habitatges molt destacats del panorama arquitectònic actual: l’estudi d’arquitectura La Caseta (Riba-Roja), a la Casa IV de Mesura (Elx), al Refugio en la Viña de Ramón Esteve (Fontanars dels Alforins) i a la Casa Sabater signada per Fran Silvestre en la costa d’Oriola. Per a poder participar en aquestes visites és necessari inscriure’s en la pàgina web del festival i comprar un tiquet per a l’activitat, el preu de la qual inclou el transport i el menjar durant la jornada. L’altra novetat serà l’activitat Esmorzaret [16 i 23/10] conduïda per Joan Ruiz per maridar gastronomia i arquitectura en dos entorns tan especials com el Mercat Central de València i el Palau Nolla a Meliana. El programa es completa amb rutes, concerts, un concurs de fotografia i noves activitats que es celebraran els caps de setmana previs al festival. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.