IV Miradors de l’horta

DEL DIVENDRES 20/10 AL DIUMENGE 5/11
turismecarraixet.com

Per a mantindre viva l’horta valenciana cal facilitar-li l’existència als xicotets agricultors que la treballen, en primer lloc, fent-los arribar l’aigua a l’estiu quan la terra assedegada demana líquid. No ho diguem debades. I perquè es satisfacen eixes demandes bàsiques, ajuda posar en valor l’horta com es mereix, labor que des de 2019 s’ha carregat a l’esquena Miradors de l’horta, un festival únic a l’estat espanyol que combina l’agricultura amb el disseny, la cultura, el turisme i la gastronomia. Programa xerrades, tallers, visites teatralitzades, exposicions i actuacions musicals, però la reina es la plantà d’instal·lacions efímeres originals, de qualitat i sustentables per part d’equips creatius molt interessants. Enguany participen el col·lectiu dedicat al disseny obert i la reutilització Makea tu vida, TheRevolution (Javier Valiente) junt a Manolo García, el tàndem creatiu format per la dissenyadora tèxtil Reyes Pe i Ricardo Ruiz, SAWU studio especialitzat en arquitectura efímera i interactiva, el projecte de disseny Democràcia —responsable de la campanya de Falles 2023 o de la nova imatge gràfica de La Filmo— junt amb l’escenògrafa Blanca Añón, i l’estudi d’arquitectura Arquehaen col·laboració amb Miguel Arraiz, els responsables de l’àgora que es va plantar en la plaça de l’Ajuntament amb motiu de la designació de València com a Capital Mundial del Disseny. A més, el festival estrena enguany un museu efímer en la Casa dels Artillers de Foios amb tres exposicions temporals: una sobre el plàstic, un altra sobre els productes que les grans cadenes de producció rebutgen per lletjos i una tercera sobre els productes que no són quilòmetre zero. S.M.

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.