FIDO

Butoni Fest vol. 3

DEL DIJOUS 2 AL DIUMENGE 5/11
CENTRE DEL CARME. Museu, 2

Butoni Film Fest és, principalment, un festival de cinema, però deixa espai també per a la música, l’escriptura i el teatre. Enguany es projectaran 64 curtmetratges repartits per diverses seccions: oficial, d’estudiants, d’animació, de cinema en valencià, d’aventura, fan films i videoclips. La marxa arrencarà oficialment el dijous 2/11 amb l’estrena del documental Sol del sur. El viaje de Mario Díaz, una road movie sobre el bloqueig creatiu del cantant cordovès Mario Díaz, qui estarà en la presentació junt a la directora i la productora del film. D’altra banda, hi haurà tallers d’escriptura creativa, d’interpretació i de sostenibilitat, teatre musical de CuencaSkene i concerts com el de Andrea Rocatti. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.