FIDO

IV Mar i jazz

DEL DIVENDRES 10 AL DIUMENGE 12/6
PARC DR. LLUCH. Dr. Lluch, 251

El festival Mar i Jazz ens acosta enguany a un grapat d’artistes ben interessants que banyaran de música i bon ambient el Parc Dr. Lluch del Cabanyal, per exemple el cubà Ariel Mínguez, guanyador de dos Grammys estatunidencs i un llatí, que farà sonar grans cançons de la seua terra. Què visca el so cubà! El mateix dia, el dissabte 11/6, la festa la posarà la Balkan Paradise Orchestra i el trio de germanes The Sey Sisters combinarà el soul amb un pop impregnat de sonoritats africanes (elles són d’ascendència ghanesa). El divendres també és de traca. El bailaor i percussionista Nino de los Reyes, únic ballarí de la història que ha sigut guardonat amb un Grammy (al 2020, per la seua contribució al disc Antidoe del mestre Chick Corea), actuarà junt a Phonographe, que combinen electrònica, jazz i música popular; i el dj i productor RdeRumba (de Violadores del verso), sampleador de jazz i funk, aliat amb Porcel dins del projecte Funk Experience Live, un homenatge a la música afroamericana. Tanquem la festa el diumenge amb Babalu Swing Band!, perfecta per als amants del lindy hop per recrear grans melodies del swing americà dels anys trenta, quaranta i cinquanta i versionar artistes contemporanis en clau de swing. Acabem amb una altra cubana, la pianista Glenda del E, que tocarà amb orgull música emparentada amb el son cubà, la rumba i les arrels yorubas. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.