II Festival de les Humanitats

DEL DIJOUS 26 AL DISSABTE 28/10
deniafestivaldeleshumanitats.org

El passat i futur de les ideologies, la salut i la tecnologia en un món global, la decadència d’Europa i els canvis en l’hegemonia mundial, l’autoritarisme postdemocràtic, el futur ecològic, la proliferació de les guerres, el paper de l’empresa en el món actual o la connexió entre les humanitats, la ciència i la intel·ligència artificial són alguns dels temes que es tractaran en la segona edició d’aquest festival de pensament i reflexió que es celebra a Dénia baix la batuta del reconegudíssim periodista i pensador Josep Ramoneda. Agafeu-vos ben fort a la cadira, que ací van alguns dels ponents, pura crema: el cantant i escriptor turc Zülfü Livaneli, els filòsofs Chiara Bottici —coneguda per la seua filosofia de la imaginació política— i Víctor Gómez Pin, científics com el físic Ricard Solé, el biòleg evolutiu Tomàs Marquès i Bonet o el genetista Arcadi Navarro, les historiadores Joanna Bourke i l’especialista de la transició espanyola Sophie Baby, els economistes Antón Costas i Jordi Alberich o els escriptors Edurne Portela, Marta Sanz i Jordi Amat, entre molts altres. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.