FIDO

8a RRRR!

DEL DILLUNS 16 AL DISSABTE 28/10
TEATRE DEL RAVAL. Sant Ramon, 8 (Gandia)

RRRR! és un festival d’art i reciclatge concebut per LaCasaCalba per a conscienciar d’una manera divertida, juganera i participativa sobre l’impacte que tenen els residus que produïm els humans. Vindrà l’Orchestra Fireluche [28] des de Girona fent sonar instruments de joguina o reciclats, Merce Tienda interpretarà Perpetuum Mobile [27], un espectacle visual fet amb objectes que posa sobre la taula la destrucció constant que els humans fem del nostre entorn i Dani Miquel [21] li presentarà a la xicalla el disc Defensem, guardonat com a millor disc de música familiar als III Premis Carles Santos de la música valenciana. Una conferència i tallers d’art i reciclatge completen un programa fet per a divertir i conscienciar. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.