Gran Fira de València 2022

DEL DIVENDRES 1 AL DIUMENGE 31/7
granfiravalencia.com

Tres-centes activitats per a tots els públics s’agrupen en la programació de la Gran Fira de València sota el lema “Enguany sí”. Enguany sí que se celebraran la Batalla de les flors [31] i la Nit de la punxa [30] després de dos anys d’absència per pandèmia, i també hi haurà dansa, música en directe, contacontes, mags, monòlegs i teatre. Els dilluns als Jardins del Palau seran els dies de la música folklòrica i popular; els dimarts hi haurà música de gèneres com ara swing, soul o rap; els dimecres el protagonisme serà per a la dansa i el ball, i els dijous estaran destinats al teatre de companyies valencianes com Maduixa Teatre i la seua Migrare [27], Olympia Metropolitana i El mètode Gronholm [7] o Teatre de l’Abast representant Molt de soroll per no res [28]. Per descomptat, els plats musicals forts es serveixen als Concerts de Vivers i al festival Poliritmia de la plaça de l’Ajuntament, pel que passaran, entre molts altres, Niño de Elche [2], però fora d’ací es programaran concerts de Laura Esparza & Carlos Esteban [9], la rapera Tesa [26], El Diluvi [23] o La Trocamba Matanusca, Vienna i Funkiwis, que actuaran dins d’una ruta itinerant pel Carme el mateix dia. Acabem aquest breu repàs de la programació amb humor, el que faran servir als seu monòlegs Maria Juan, Óscar Tramoyeres i Cabra Fotuda, entre molts d’altres. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.