2ª Foguera

DEL DIJOUS 8 AL DIUMENGE 11/9
Pl. de la Llotgeta (Catarroja)
CASA GRAN MUSEU ETNOLÒGIC. Sant Josep, 13 (La Pobla de Vallbona)
JARDÍ BOTÀNIC. Quart, 80 (València)

És el segon any que l’Escola Valenciana i la cooperativa Tresdeu organitzen aquesta sèrie de xerrades anomenada Foguera al voltant noves idees i propostes culturals de la mà d’icones feministes i LGTBIQ+ com Elizabeth Duval i Samantha Hudson. La primera participarà en la sessió Feminisme i mass media junt a la humorista i actriu Maria Juan (abans, conductora del programa Podríem fer-ho millor d’À punt Ràdio) i la periodista Sara Cano (Castellón Plaza). Serà el dissabte 10/9 al Jardí Botànic, on, un dia després, Samantha Hudson participarà a la taula redona sobre Noves identitats a la cultura popular junt a les Germanes Pintoresque (les drags Pam Demia i Ferrxn), que hauran obert el programa uns dies abans a Catarroja parlant amb Saray Cerro sobre fer comèdia en valencià [8]. La segona jornada del cicle, a la Casa Gran Museu Etnològic de la Pobla de Vallbona, està dedicada al feminisme i la indústria musical i compta amb la participació de la cantant i gestora cultural May Ibáñez, la productora Iris Estrella i Miriam Laborde, cantant i guitarrista del grup Lisasinson. Sandra Monfort, Esther i Oceäns posaran la nota musical al final de tres de les quatre sessions. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.