FIDO

Gastrònoma 2019

FIRA DE VALÈNCIA. Av. de les Fires, s/n

Cada any, la fira Gastrònoma es supera a si mateixa. Repetint el format de l’any passat (de diumenge a dimarts), Gastrònoma vol ser la diana del públic interessat en la gastronomia internacional i dels seus cuiners de referència. Enguany disposarà de tretze espais diferenciats més una cuina central que obrirà la sessió a primera hora de diumenge parlant dels productes de proximitat i la cuina de km zero de l’abanderat cuiner valencià Ricard Camarena i del seu homòleg mexicà Edgar Núñez qui donaran una visió de la seua cuina que valora els productes dels seus dos llocs base respectivament. Als tretze espais restants, trobarem el forner Jesús Machí del forn San Bartolomé de València inaugurant l’espai #Pandeverdad i el succeiran els forners valencians Òscar Sorribes (Borriana), Carlos Morente (Benicarló) i Antonio Garcia (Castelló de la Plana). A l’espai Entreolivos podrem gauir d’un tast d’olis de la finca Varona la Vella (Sant Mateu). A l’Espai gastronòmic de la Generalitat Valenciana trobarem un concurs de coques d’Oliva, una conferència sobre l’ovella guirra valenciana i un concurs de rossejat torrentí entre altres. Una secció de dolços, cerveses, vins, formatges, café i arròs DO València completaran unes jornades de bones sensacions gustatives. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.