FIDO

Gastrònoma 2018

FIRA DE VALÈNCIA. Av. de les Fires, s/n
gastronoma.feriavalencia.com

Gastrònoma és un encontre destinat a professionals de l’hostaleria i la restauració però, el “públic gourmet”,  que diuen ells, també tenim un lloc a la taula. I què trobarem? Doncs ponències a càrrec dels cuiners més reputats del país i demostracions de cuina en directe, a destacats mestres de l’arròs, espais destinats al pa de veritat, al vi (el gran acompanyant d’un bon menjar gourmet), a l’oli d’oliva, als formatges artesans, les millors marques de begudes espirituoses (Còctel Club), cerveses artesanes i cafè. I a la Barra Gourmet podreu degustar tapes d’alta cuina a preus ajustat de la mà de restaurants referents. A més, presentacions, degustacions, showcookings i exhibicions per donar a conéixer els productes de la terra i eixir amb la panxa plena. S.M.

 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.