FIRA DEL DISC

LA FÁBRICA DE HIELO. Pavía, 37

Un pla imprescindible per a melòmans i coleccionistes. Hi haurà deu expositors carregats de discos, cassettes, cd’s, dvd’s, llibres, fanzines, artícles i accessoris de tots els estils, des de la psicodelia al glam, passant pel boogalo, el dark ambient o el synth pop. Una cita per discutir, fer contactes, vendre i canviar discos, envoltats de novetats i rareses que difícilment trobaràs en un altre lloc. Estan convidats aquestes tendes i segells discogràfics: Arquimax Discos (València), B.F.E / Abstrakce (València), VPR Records (València), Danielo Discos (València), Flexi Discos (València), GH Records (València), JE&SE Records (Vinaròs), Manu Records (Madrid), Come Discos (València), Valmusik (València). AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.