FIDO

Falles 2021

fallas.com

València en Falles! Després de quasi dos anys, tornen, no com sempre, però tornen. Inaugurada l’exposició del Ninot en La Base de la Marina de València (fins el dimarts 31/8) ja podem fer-nos a la idea: els carrers i places de la ciutat rebran els monuments fallers que han estat guardats durant més de cinc-cents dies i que ara es cremaran dins dels actes que s’han organitzat de l’1 al 5 de setembre. Aleshores, sembla que sí haurà monuments fallers, aquells que han estat tancats a la Fira de València des de 2020; també flames, amb una cremà amb totes les mesures de seguretat. Però no gaudirem de castells i mascletaes al Jardí del Túria, es faran, però no sabrem la ubicació per evitar aglomeracions. Tot i que seran unes falles estranyes, els anyorants tindran al menys un recordatori de les festes valencianes per poder aguantar fins l’any que ve. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.