Étika Shop

MERECEN LA PIERNA

Matías Perelló, 64
etikashop.com

En plena pandèmia, en quedar-se sense treball, i acompanyat de l’estima dels seus gats, Bernat va obrir la seua botiga física i electrònica omplint de consciència ambiental a Russafa i més enllà amb sabons i xampús sense sulfats, cosmètica sense tòxics i productes orgànics per la llar més sostenibles i ecologics. Ética Shop és un espai on trobes atenció i respecte per la nostra casa (el planeta). Ací se somia amb un món transparent, verd, saludable i divers. I a més a més, se sensibilitza i educa per a millorar el món a través de les xarxes socials amb rigor i riures. Si a això li sumes que la botiga és bonica i fa olor de cel i que Bernat és especialista en escoltar a la seua clientela per encertar els productes que necessiten, el resultat és una família de gent conscienciada i cada dia més gran. Diu que li costa triar un sol producte i que els tasta tots perquè siguen 100% respectuosos amb la nostra salut, la dels animals i la mare Terra. Conclusió: el que ven Étika Shop és amor envasat ready per  usar. Últimament viu enamorat del xampú fortificant d’Herba-sana i el protector solar natural amb color, però d’aqueix que tracta els fons oceànics millor que ell als seus gats. Si encara dubtes, l’any passat aconseguiren protegir amb les seues vendes 235 m² de selva Amazònica gràcies al programa de compensació d’empremta de CO₂ i van evitar l’ús de quasi 1000 botelles de plàstic. Seguiu-lo en Instagram i compreu local, el canvi és hui que ja arribem (massa) tard. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.