FIDO

Els debats del Magnànim 2019

alfonselmagnanim.net

La Institució Alfons el Magnànim ha preparat una programació de debats molt potent per al primer trimestre de l’any. En febrer visitaran València el professor de la London School of Economics David J. Madden, qui analitzarà problemes com la pujada de lloguers, els desnonaments o l’especulació immobiliària en la conferència En defensa de l’habitatge [6/2], i la historiadora parisenca Sophie Baby, qui dissertarà sobre la gens pacífica transició espanyola en La transición violenta [28/2]. En març, la divulgadora nord-americana Dava Sobel parlarà sobre les dones que treballaren per a l’observatori de Harvard interpretant les observacions que cada nit realitzaven els astrònoms en L’univers de cristall [5/3] i el politòleg xilè Cristóbal Rovira protagonitzarà un debat sota el títol de Populisme [11/3] per a establir què és realment el populisme, qui son els líders populistes i quina és la relació entre populisme i democràcia. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.