FIDO

El arte se toca: Amy Winehouse

SPLENDINI BAR I DISCOS. Sogorb, 10

El arte se toca és la proposta amb la qual La Rambleta i Cerveses Alhambra li rendeixen culte al vinil rodant per diferents bars de la ciutat. I pocs llocs millors que Splendini per a la tasca, clar que sí. L’esdeveniment consisteix en gaudir de l’escolta d’un disc emblemàtic mentre diferents experts ens l’expliquen repassant el seu context històric, artístic i sociològic. El mes passat, el músic Remi Carreres i el periodista Rafa Cervera van esbudellar al Kaf Café de Benimaclet el mític àlbum de David Bowie The rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars i al novembre li toca al Back to black d’Amy Winehouse. De nou Rafa Cervera i Susana Monteagudo, autora de la biografia il·lustrada Stronger than her (Lunwerg), conversaran sobre les cançons de la fulgurant estrela londinenca. AU

+entradas

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.