Diàlegs 2021

easdvalencia.com

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) llença una nova edició dels seus encontres de disseny marcada per la pandèmia (totes les conferències seran online), per la designació de València com Capital Mundial del Disseny en 2022 i pel recent reconeixement de Pepe Gimeno com a Premi Nacional de Disseny. Ell serà l’encarregat de donar una de les conferències, amb el títol Los 50 principales [3]. El dimarts 2/2, el guitarra de La Habitación Roja, Pau Roca, i Juanma Carrillo, cineasta responsable de l’últim videoclip del grup, “Taquicardia”, barrejaran cine i música en una xerrada anomenada “Mirar les cançons”. Durant aquests quatre dies de disseny també hi haurà temps per conèixer a Cruz Novillo (autor dels logos de Correos, Renfe i el PSOE), i parlar del New York Times, la marca de joies en línia Singularu, d’interiorisme, moda i processos creatius, entre d’altres temes. AU
+accés online

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.