Cèrcol Coop, arròs valencià sostenible

https://cercol.coop

Teresa i Miquel són els creadors de Cèrcol, una cooperativa que produeix arròs d’una manera sostenible i amb un preu just per al llaurador. A primeries de 2020 aconseguíren acabar amb succés una campanya de micromecenatge que els ha fet començar el seu projecte ple d’il·lusió. Aquest mes parlem amb ells perquè ens conten les raons per les quals s’han llançat a produir un arròs lluny de grans marques i de normatives molt restrictives que semblen fetes per grans grups empresarials. El seu valor social d’incorporar gent jove compromesa a l’agricultura tradicional valenciana amb uns criteris sostenibles per a produir el menor impacte en el medi fan que el seu producte siga innovador i transparent, en tant que l’arròs passa directament del camp a les teues mans per a cuinar-lo. Coneixeu més el seu projecte a tastaldaci.com. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.