FIDO

Desllunat 2019

TAVERNES DE LA VALLDIGNA (La Safor)
desllunat.com 

Han rebatejat definitivament el festival Pop al Carrer de Tavernes de la Valldigna com a Desllunat per oferir, com cada estiu, una xicoteta programació de música i teatre que es desmarca del mainstream. En l’apartat musical, El Petit de Cal Eril estrenarà al País Valencià el seu nou disc Energia fosca, el saxofonista Javier Vercher presentarà Agricultural wisdom, un espai obert a la improvisació i el desenvolupament orgànic del jazz; Carles Belda i 24 Rumbes farà sonar rumba catalana amb el seu acordió diatònic; i Eixa esbudellarà un primer disc basat en la novel·la La città invisibili d’Italo Calvino. En la part escènica, l’espectacle-ritual africà Mighty jambo trust ens transportarà a la vida dels Masai de Kenya, Las marujas, varices y raíces, en clau de clown, ens contarà els acords i desacords de tres veïnes i La familia Sangonera, amb música en directe, farà una mirada humorística a la societat rural valenciana. AU  

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.