FIDO

36 Universitat d’Estiu de Gandia

uegandia.es 

Nova edició de la Universitat d’Estiu de Gandia i, amb ella, una àmplia programació d’activitats obertes al públic en general. Tot comença amb la conferència inaugural de Margarita Soler, presidenta del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana [15], i continua amb una taula rodona sobre l’organització territorial a l’estat espanyol [17]; i la xerrada del president de Greenpeace España, José David Sandoval, sobre els drets del planeta [18]. Per les nits, lactivitat es trasllada de la Casa de la Marquesa als jardins, on hi haurà teatre i música. La companyia Escena Erasmus presentarà l’obra Una canción por Europa [11]; i sonarà la música de Pep Gimeno «Botifarra», acompanyat pel músic marroquí Ahmed Touzani [17] i del tàndem Júlia-Clara Andrés, que presentaran el seu treball conjunt, L’eix radical [19]. AU 

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.