FIDO

Celebració del 9 d’octubre

València s’enfronta a la celebració d’un Nou d’Octubre un any després de les agressions, insults i amenaces que patiren els assistents a la manifestació per part de l’extrema dreta encapçalada pels Yomus. Enguany s’ha fet una crida per respondre aquestes agressions omplint els carrers de València sota el lema “No passaran!”. Serà el colofó a tota una setmana d’actes organitzats per la Generalitat Valenciana que comencen el dilluns 1/10 amb una jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat que es repetirà tota la setmana. Vos destaquem alguns dels esdeveniments culturals més interessants: l’actuació de Taiat Dansa [1], concert del duo alcoià de dream pop Júlia [3], degustació d’orxata i massapans de la mocadorà i actuació musical barreja de pop i punk de La Plata [5], la possibilitat de visitar gratuïtament nou palaus valencians (Generalitat, dels Borja, Marqués de Malferit…) i videomapping sobre la torre vella del Palau de la Generalitat [6], concert de Modelo de Respuesta Polar i Polock a la plaça de Manises [8] i traca final a La Marina amb MueveloreinaMarcel Làzara i Júlia ArreyTardor i Joe Pask [9]. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.