AVIVAMENT + PHILOGRAPHICS

DEL DIJOUS 1 AL DIUMENGE 3/6

MuVIM. Quevedo, 10
avivamentfest.info

Atés que la vida és la idea que tenim d’ella, sembla evident la necessitat de reflexionar sobre la nostra existència. La filosofia sempre ha sigut l’encarregada de fer-ho, sí, eixa disciplina que sovint ens sembla tan llunyana i hermètica. No obstant això, veurem que també pot ser pràctica i útil per a la nostra vida quotidiana, com defensa l’associació València Pensa. És per això que volen “traure-la al carrer”, buscar nous espais i veus per a la bona discussió, i contribuir així a augmentar el nombre de valencianopensants. Per a aconseguir-ho ens proposen un festival eclèctic i interessant, que té com a plat fort l’exposició Philographics (al MuVIM fins al 25/6), del dissenyador Genís Carreras. Genís transforma les grans idees del pensament occidental en formes senzilles i el resultat és una col·lecció de cartells genials que, mitjançant el llenguatge directe de la imatge, es converteixen en estímuls estètics per al nostre enteniment. Conferències, taules redones, teatre, cinema, i passejos matiners completen la programació d’un festival que remourà caps i cors. GLORIA POZUELO

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.