FIDO

Aules de narratives de la UV

FINS EL DIMARTS 4/6
LA NAU. Universitat, 2

L’Aula de narratives de la Universitat de València ens acosta a un bon grapat d’autor(e)s molt interessants durant tot el que queda de curs universitari en sessions obertes i gratuïtes. Vindrà a La Nau un dels analistes polítics més afilats de l’estat, Enric Juliana [15/5], per a fer un repàs de la història política de l’Espanya actual des del punt de vista d’un periodista que vigila dalt de la seua talaia els moviments polítics que es fan a Madrid des de fa vint anys. Un altre gran analista, igual d’incisiu i profund tot i que vista les seues reflexions amb humor i irreverència, és Roberto Enríquez, Bob Pop [4/6], qui presentarà el seu últim llibre Días simétricos. Antonio Muñoz Molina presentarà El robinson urbano junt al periodista Paco Cerdà [11/4], Ferran Torrent [18/4] Memòries de mi mateix i Ángeles Caso [8/5] Las desheredadas, sobre grans dones creadores del segles XVIII i XIX que es quedaren en l’ombra. Encetarà el mes de maig una taula rodona sobre el fet d’editar en valencià [9/5], amb Maite Simó (Publicacions de la Universitat de València – PUV), Ricard Peris (Andana), Vicent Baydal (Drassana) i Mercè Pérez (Sembra). AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.