14 Dimarts Negres

DEL DIMARTS 23/1 AL DIMARTS 4/6
SPORTING CLUB RUSSAFA. Sevilla, 5

Nou cicle de tertúlies literàries organitzades per l’àrea local d’Amnistia Internacional junt a la llibreria Cosecha Roja i l’associació cultural Sporting Club Russafa. Dimarts Negres posa el focus enguany en eixes fronteres imaginàries construïdes per a marcar la seua sobirania sobre territoris i persones i frenar els fluxos migratoris provocats per polítiques econòmiques d’origen colonial, guerres i canvi climàtic. Les problemàtiques derivades de tot açò es tractaran en tertúlies que giren al voltant de sis llibres ben interessants: Emigrantes de Shaun Tan [23/1], Una altra vida, encara de Theodor Kallifatides [13/2], Contra el viento d’Ángeles Caso [12/3], Apuntes para un naufragio de Davide Enia [16/4], Mujer de frontera d’Helena Maleno [7/5] i Cap altre amic que les muntanyes de Behrouz Boochani [4/6]. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.