FIDO

Asian Dub Foundation La Haine Live Soundtrack

TEM. Pl. del Rosari, 3

Quan va eixir el film La haine el 1995, va provocar un efecte d’electroxoc al públic. Per primera vegada, es mostrava amb molt de realisme el quotidià dels barris pobres de la perifèria de París i també les actuacions violentes de la policia. Anys després, el film s’ha convertit en un símbol de revolta antisistema per a moltes persones. Per això, en el context polític i social actual molt inquietant, la proposta dels músics d’Asian Dub Foundation de tornar a projectar L’odi amb música en directe és essencial. El diàleg de la música del grup amb les imatges dona una dimensió nova a aquest metratge fonamental, atemporal i universal del cinema francès. B.L.

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.