La fábrica de huellas

Túria, 60
lafabricadehuellas.com

La fábrica de huellas és la mitja taronja de la Fundació A Cavall, el somni real de quatre dones especialistes en teràpies eqüestres per a persones amb diversitat funcional que facilita l’accés a les famílies que necessiten aquests serveis des de 2007. A la fi l’univers s’ha confabulat per donar casa al projecte de Naza, Tales, Sara, Noelia i un gran equip de professionals de la salut i l’educació que treballen, fent malabars amb altres feines i vides personals, per donar suport necessari a una part tan vulnerable de la societat. Els beneficis d’aquestes teràpies amb cavalls, conills, ratolins o gossos són infinites i elles volen tornar als animals part d’allò que ells donen cada dia sense demanar res a canvi: amor i dedicació. Dins trobareu, en un espai adequat, La casa de los gatos, on felins bonics a manta arriben de la protectora municipal Modepran cercant famílies responsables. A més, és un espai amic dels gossos on hi ha begudes i menjar per emportar i es conviu amb un bon rotllo que contagia només posar un peu. L’energia que es respira és d’amabilitat, generositat i voluntat, un lloc 100% creatiu que aporta a València per tots els cantons. El compromís del projecte creix cada dia amb activitats de conscienciació, divulgació, educació, tallers a escoles, més i més peludets i un fum de gent enamorada d’aquest projecte de vida. I què podem fer nosaltres? Anar a conéixer el local i les activitats que ofereixen, compartir-ho en les xarxes o donar un euret al mes, ni més ni menys, mitjançant la plataforma Teaming de micromecenatge. En paraules de Naza: “tota pedra fa paret i els humans ho podem fer molt millor”. Sí i sí. Deixem empremta? MARIA QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.