6 JIV

DEL DIVENDRES 2 AL DIUMENGE 4/6
LA NAU. Universitat, 2

El claustre de la Nau acollirà la sisena edició de les Jornades d’Il·lustració de València (JIV) on cent il·lustradors valencians i internacionals com Sara Peña, Lydia Sánchez, Daniella Martí, Florencia Gavilán o Stygryt es trobaran per dibuixar en directe i mostrar les seues creacions en un mercat. El divendres s’obrin les jornades amb un homenatge al gran Calpurnio i una posterior desfilada d’Espai Solidària en col·laboració amb artistes JIV. El dissabte, tallers de collage, còmic col·laboratiu i edició de fanzine. I un taller de retrat amb la valenciana María Herreros, autora del cartell d’aquesta edició, que a més presentarà els seu llibre Historia de una niña con pánico a ser mujer. Per acabar, Exercici en blanc, una performance d’Ana Beltrán Porcar que unirà dibuixos i música. El matí del diumenge es realitzaran tallers de gravat, aquarel·la, stencil i segells i, com a colofó, una xerrada sobre salut mental en el treball creatiu amb Lucía BE. De manera simultània, hi haurà venda de productes gurmet, il·lustració i disseny amb The Espanista, degustació de kombucha i música amb els DJ’s Xino i Rosvil. TERELO

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.