NUMEN

numenregalocultural.com

Numen no és només una botiga en línia de regals. Numen és cinema, música, art i literatura vists a partir del disseny gràfic i la il·lustració. Numen és un duel entre Clint Eastwood i John Wayne, és la silueta d’Ava Gardner, Barbara Stanwick i Rita Hayworth, un monstre clàssic com el Dràcula de Lugosi o el Frankestein de Boris Karloff. Numen és una il·lustració de Nick Cave, Patti Smith, Leonard Cohen o d’una obra de Chillida, Jeff Koons o Duchamp. Numen és un dibuix d’Edgar Allan Poe, Madame Bovary, Crim i Càstig o Moby Dick. Numen és jazz, western o cinema negre sobre samarretes, pòsters, làmines, bosses de roba, objectes de papereria i de decoració, dissenyats en exclusiva per il·lustradors valencians i produïts en tiratges limitats. Fes una ullada i descobreix-ho tu mateix! GLORIA POZUELO

+info

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.