FIDO

27è Col·loquis de cultura visual contemporània

DEL DIVENDRES 4 AL DIVENDRES 25/11, 19H.
FUNDACIÓN MAINEL. Pl. Porta de la Mar 6

Com cada novembre des de 1997, la Fundación Mainel es converteix en un espai de reflexió sobre el paper de la cultura visual en la societat actual. En esta ocasió compten amb la visita especial de l’artista Isidoro Valcárcel [4/11], que conversarà amb Carolina Parra, directora de la Galería T20. La segona sessió se reserva a La cultura del diseño en Valencia [11/11], en la qual s’abordarà què ha suposat la capitalitat mundial del disseny i com consolidar la visibilitat i importància adquirida durant estos anys; en De lo invisible en el arte [18/11] parlarà Javier Viver amb Jorge Sebastián; i per tractar el tema de les Noves expografies [25/11] escoltarem a Fondevila (Magma Cultura) i a Carla Prat (Acciona Cultura). GLORIA POZUELO

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.