FIDO

Pedalejant amb dones de ciència

RUTA EN BICI

FINS EL DISSABTE 26/11
donesdeciencia.webs.upv.es

Saps qui era Hedy Lamarr? Sófia Kovalévskaia? Al novembre encara estàs a temps de realitzar una ruta guiada en bicicleta per conèixer moltes d’estes cèlebres científiques visitant els murals on altres dones artistes els fan un homenatge gràfic. L’activitat Dones de Ciència, organitzada per visibilitzar el paper de les dones al món de la ciència, consta de tres rutes de diferents dificultats i és d’accés lliure amb inscripció prèvia. L’últim mural inaugurat és el de Luz Rello, investigadora i fundadora de Change Dyslexia, i ha sigut realitzat pel Dúo Amazonas. Una proposta on l’art urbà es posa al servei de la justícia de gènere i ens dóna l’oportunitat de conèixer racons de la ciutat i les seues rodalies. G.T.

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.