24è Col·loquis de Cultura Visual Contemporània

FUNDACIÓ MAINEL. Pl. Porta de la Mar, 6 2º-8ª 

Des de Fundació Mainel se torna a promoure la reflexió i el diàleg al voltant del paper que juga la cultura visual en la societat actual. Quatre sessions celebrades en quatre divendres consecutius, cada un dels quals amb una interessant i diferent temàtica. En la primera sessió, artistes visuals com Hugo Martínez-Tormo parlaran de la relació de la seua obra (Art) amb l’entorn (Naturalesa). El segon divendres dóna veu a autors de còmic (Max i Paco Roca) que debatran sobre la presència de la seua obra en museus. La tercera sessió conta l’experiència de responsables d’espais d’art que estan fora de les grans ciutats i circuits artístics (Fira Marte). I per finalitzar, s’analitzarà l’espiritualitat com a objecte expositiu. TERELO 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.