FIDO

Urbanisme poètic

FINS EL DIUMENGE 10/12
MuVIM. Quevedo, 10

El prototip de la Pantera Rosa dona la benvinguda. La icònica font instal·lada en 1984 a l’entrada sud de València per a commemorar l’arribada de les aigües del Xúquer és una de les cinc escultures de ferro, acer i alumini que conformen l’Urbanisme poètic de Miquel Navarro. Amb influència del futurisme i el constructivisme rus, evoquen el cos humà amb les seues extremitats i materialitzen l’obsessió per l’aigua de l’artista de Mislata. Són, de fet, fonts la majoria d’aquestes escultures. D’altra banda estan les seues ciutats imaginades que brollen de terra com en els crèdits inicials de Game of thrones. Una d’elles es desplega en el vestíbul del museu junt a la maqueta del pare Tosca oferint dues formes de representar la ciutat, la de Tosca amb fidelitat i l’altra, polièdrica, nascuda de la imaginació i inspirada en l’arqueologia, les runes, la indústria amb els fumerals de les fàbriques, l’horta i el fang. S.M.

También te puede interesar…

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

Pinazo: identidades

HASTA EL DOMINGO 16/2
A través del aspecto inacabado de sus formas Pinazo quiso decirnos que el tiempo altera el curso de las cosas.

Grupo El paso

HASTA EL DOMINGO 8/9
Congregado en Madrid, el grupo abrazó el informalismo que venía de París y el expresionismo abstracto estadounidense.

Laboluz ex machina

FINS EL DIUMENGE 7/7
Una dotzena d’obres interactives que combinen instal·lació, vídeo i peces sonores.

Dalí Cibernètic

FINS EL DILLUNS 27/5
Caixaforum destapa al Dalí que va estructurar un discurs innovador sobre la divinitat o la immortalitat estudiant a fons conceptes científics.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.