Limón

SABOTAGE GALLERY. Puríssima, 5

Ja t’hem parlat de Sabotage Gallery i de David Limón abans, i ara la barreja d’ambdós ens presenta un maridatge artístic perfecte. Amb un toc de cítrics, com el millor dels gin-tonics. En el cor de la ciutat, aquesta galeria-tenda d’art, antiguitats i rareses acull l’obra de David de Limón. L’artista responsable de què aqueix enigmàtic personatge emmascarat en blanc i negre aparega en els racons més inesperats del Carme. Segur que t’ho has trobat passejant, de camí al cine, o a l’eixir del teu bar de copes favorit. Aquest il·lustrador, dissenyador gràfic i artista urbà porta més de vint anys pintant en els carrers i ara ocupa un espai dins de la tenda-galeria amb més sabor a art urbà. SNOWFLAKE

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.