El pes de l’aigua

FINS EL DIUMENGE 11/12
CCCC. Museu, 2

La Comissió Ciutat-Port porta la seua lluita contra l’ampliació del port de València —gestionat per l’Estat— al Centre del Carme en forma d’art, bevent de l’herència deixada per altres moviments ciutadans que triomfaren en el passat defensant la protecció del parc natural d’El Saler (1974) o la construcció d’un espai verd per a la ciutadania en el cau sec del Túria (1976). Lluiten per la salut i el medi ambient, contra la regressió de les platges de Pinedo i El Saler, i contra la salinització de l’Albufera, sabent que la primera ampliació del port li pegà un bon mos a La Punta i va fer desaparèixer la benvolguda platja de Nazaret. A través de diferents disciplines com la instal·lació (una gran escultura d’arena en el sòl representa el monstre que és el port de València), la impressió 3D, la il·lustració o l’audiovisual (amb els mega creuers en el punt de mira), El pes de l’aigua ofereix una visió artística de les lluites ciutadanes a la nostra ciutat firmada per huit artistes entre els quals trobem Fermín Jiménez Landa, Ana Penyas, Elías Taño o Dídac Ballester. S.M.

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.