30 anys de disseny industrial en la UPV

FUNDACIÓ BANCAIXA. Pl. Tetuán, 23 

La Fundació Bancaixa sorprén en estiu amb un tipus d’exposició a la qual no ens té gens acostumats, perquè l’objecte d’estudi conjumina art, tecnologia, societat i indústria. Parlem de disseny industrial. Coincidint amb la candidatura de València a Capital Mundial del Disseny en 2022, Bancaixa s’agermana amb la Universitat Politècnica de València per mostrar els treballs de dissenyadors que han estudiat allí la llicenciatura de disseny, present al pla d’estudis durant trenta dels cinquanta anys que acaba de complir la UPV. Estem davant d’una reunió d’antics alumnes que mostren on són i què fan després d’haver eixit del Campus de Vera. Podreu trobar llavis-flotador i catifes de Marisa Gallén i Sandra Figuerola, ambdós integrants del mític estudi La Nave, el casc Closca de Carlos Ferrando (a la venda en el Moma i el Victoria & Albert Museum), aixeteria per a Porcelanosa de l’arquitecte Ramón Esteve, sabates Snipe de Manuel Bañó, paravents molt particulars de Emiliana Design, divertits productes de puericultura d’Estudio Llongo, la Silla Nido de Javier Pastor, amortidors acústics de Mut Design, peluixos de Play by Play per a Famosa, cotxets de bebè última generació de Heetee Baby, carros de la compra que s’utilitzen en 25 països, els poals per a fregar de Mercadona… El disseny a València més enllà dels mobles i les llums. S.M. 

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.