FIDO

Umbral

TEATRE TALIA. Cavallers 31

Umbral de Paco Zarzoso (Hongaresa de Teatre) torna als escenaris diversos lustres després d’haver collit èxits, no només en el nostre territori, sinó allende los mares també (Montevideo, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Santiago de Xile…). Zarzoso ens ofereix una comèdia que relata cinc episodis que transcorren en un context urbà. Amb diferent prisma, però amb una premissa clara per catalitzar (dramatúrgicament parlant) els esdevenirs amorosos i laborals d’eixes persones que habiten en l’urb: el concepte d’“umbral”. O si se vol, de preludi, d’avantsala, de pas iniciàtic o d’innocència o incertesa davant allò imminent o allò que ha de ser descobert. Això sí, l’Umbral de 2021, ens depararà una sorpresa més que interessant en la seua escena final. SERGIO BELLO
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.