FIDO

Grad

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

A principis de la dècada dels 90, Hadi Kurich era director escènic del Teatre Nacional de Sarajevo i Ana Kardelis treballava com a actriu a Belgrad. La guerra dels Balcans havia esclatat i ambdós artistes decidiren allunyar-se de la barbàrie i exiliar-se a Espanya, on fundaren el Teatro de la Resistencia. En els quasi trenta anys de trajectòria de la seua companyia, només tractaren el tema de la guerra una vegada, en la seua primera obra, Opus primum, per temor a encasellar-se i en un afany per refer les seues vides i deixar darrere la tragèdia. Ara, no obstant això, han decidit rememorar el seu passat i aportar la seua perspectiva sobre els conflictes armats a partir de la tremenda experiència que els va tocar viure. GEMMA SANCHIS
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.