Dúplex

SALA ULTRAMAR. Alzira, 9

A finals de 2019 es va estrenar Dúplex a Espacio Inestable, la primera obra escrita per Laia Lloret en la qual tracta, segons les seues paraules, “una realitat invisible que mai anava a transcendir en els teatres”. Amb la idea de què la vida és política, i que les de baix sempre haurien d’estar dalt dels escenaris, Lloret ens parla de Carla, que s’ha cansat de sobreviure, i d’Elena, que vol viure. Tota decisió té conseqüències i han de prendre unes quantes: si estudiar, anar de vacances, no tindre temps lliure… Tot açò mentre les comissaries ofereixen protecció contra la violència masclista i grans corporacions com H&M s’apoderen de les lluites socials i de les modes de la contracultura. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.