Circ obsolet

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Circ obsolet és un circ de la cochambre, d’allò inútil, caduc i oblidat. Com els telèfons fixos, les balladores flamenques damunt la tele, les televisions mateixes, o les cartes postals escrites a mà. La panda de Yolanda posa en escena aquesta oda als que ho arreglen tot perquè les coses continuen funcionant, als que continuen escrivint cartes, als que encara recorden números de telèfon, als que conserven el vestit de comunió, l’esperança, els mocadors de tela o les cintes VHS. La companyia va començar a caminar amb una obra estrenada al Cabanyal Íntim, Üiqüis (2012), on ja mostraren interés pels objectes, després arribaria Metamorfosis (2016), estrenada al MIM de Sueca, i aquesta tercera és una Residència de Creació del Carme Teatre plena d’humor i poesia. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.